OM OSS

Företaget Överallt Fönsterputs & Städ startades i Juni 2011 och vi har 22 års branscherfarenhet. För oss är du som kund viktigast och vi gör allt vi kan för att överträffa dina förväntningar. Det gäller inte minst den personliga kontakten, flexibiliteten och vår höga servicenivå. Vi har kreditbetyget 5 stjärnor i UC´s kreditrankning.

Våra kunder är små och stora företag samt privatpersoner och det finns få arbetsuppgifter som vi inte utför inom branschen. Vår servicenivå och nogrannhet syns inte minst i betyget från våra nuvarade kunder. Vi är mycket lyhörda för dina önskemål och ställer gärna upp, även om det är på kort varsel.

Yrkesskicklighet är viktigt för oss och vi placerade oss 2:a SM i fönsterputsning 2007 samt 3:a i samma tävling 2009. I vårt team finns några av de skickligaste medarbetarna som dessutom har rätt inställning och servicekänsla.

IMG_7798

GÖR SOM MÅNGA ANDRA FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER – KONTAKTA OSS IDAG!

 

REFERENS

Överallt Fönsterputs & Städ är flexibla, nogranna och mycket lyhörda för våra önskemål. Ägaren Raul gör verkligen allt han kan för att uppfylla våra behov och personalen är trevliga och tillmötesgående. Vi rekommenderar företaget starkt!

CHRISTER BJUHR - RESTAURANG MODIS